033-8880772

info@larssurance.nl

Verzekeringen voor bewindvoerders

Met het beheren van de financiële zaken voor individuen, neemt een bewindvoerder een flinke verantwoordelijkheid op zich. Ondanks secuur en professioneel werken, kunnen er door bijvoorbeeld tijdsdruk fouten gemaakt worden. Voor je het weet kun je als bewindvoerder hiervoor aansprakelijkheidsclaims krijgen. Om dit te voorkomen is het daarom van groot belangrijk om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. L’arssurance Bedrijfsverzekeringen biedt in samenwerking met een diverse verzekeringsmaatschappijen de mogelijkheid om een dergelijke verzekering voor bewindvoerders af te sluiten.

Verplicht verzekerd

Een bewindvoerder moet voor zichzelf én voor zijn cliënten een aansprakelijkheid- en inboedelverzekering regelen. Beroeps- en brancheverenigingen voor bewindvoerders zoals NBPB, BPBI en BBW verplichten zelfs een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ook het Reglement Register Bewindvoerders Wsnp II eist een afdoende beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor bewindvoerders. Aan elk verzekerd bedrag zitten bovendien een aantal minimum eisen vast. Daarnaast beschermt het tegen eventuele aansprakelijkheidsclaims. 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekeringsmaatschappij biedt zowel voor bewindvoerders als voor hun cliënten een gemakkelijk af te sluiten pakketverzekering. Hieronder vindt u alle voordelen op een rijtje: 

  • Voordeligere premie’s dan de Nederlandse branchepolis;
  • Hoge verzekerde bedragen, voor inboedel € 40.000,-
  • Geen “gewetens” vragen voor wanbetaling
  • Laag eigen risico
  • Maandpremie zonder toeslag

Grote verantwoordelijkheid

Bewindvoerders hebben de verantwoordelijkheid voor correcte uitvoering van financiële aangelegenheden en advies voor en naar de cliënt. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is het eigen bedrijfsmatige risico goed verzekerd en wordt een mogelijke schadeclaim gedekt. Maar ook uw cliënt kan een risico lopen. Sluit daarom ook op eenvoudige wijze een cliëntverzekering af voor bijvoorbeeld inboedel, aansprakelijkheid en uitvaart af.

Servicegericht

Bewindvoerders doen er goed aan om hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen. Bij deze partij staan persoonlijke service en direct contact hoog in het vaandel. U kunt directe terecht voor vragen en begeleiding bij eventuele schade. Ook heeft L’arssurance Bedrijfsverzekeringen andere verzekeringsproducten in het aanbod. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 033-8880772.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826 KE Amersfoort

T: 033-8880772
M: 06 13 71 53 53
E: info@larssurance.nl

Copyright 2022 L'arssurance Bedrijfsverzekeringen - Alle Rechten Voorbehouden
Privay verklaring - Disclaimer